BRD A Lansat O Asigurare Destinata Companiilor Si PFA-Urilor

BRD, impreuna cu AIG Romania si cu brokerul de asigurari Gras Savoye Romania, a lansat asigurarea "Confort Business", destinata clientilor persoane fizice autorizate si companiilor, a anuntat miercuri banca.


Prima de asigurare anuala incepe de la 8 euro, produsul fiind valabil atat in Romania, cat si in strainatate.

Asigurarea este un serviciu optional atasat cardurilor din gama business in lei, euro sau dolari, se arata in comunicat.

Obiectivul lansarii noului produs este acela de a oferi clientilor un plus de siguranta in utilizarea cardurilor business, prin acoperirea unor evenimente, precum furtul de numerar cu agresiune, pierderea sau furtul documentelor si cheilor, transportul de fonduri si valori, tranzactiile frauduloase dupa pierderea sau furtul cardului.

Asigurarea este disponibila in doua versiuni, in functie de evenimentele asigurate si sumele maxime despagubite: Confort Business Standard si Confort Business Plus, care ofera limite de despagubiri mai mari si asigura, in plus fata de varianta standard, transportul de fonduri si valori.

Cu active ce depasesc 12 miliarde euro, BRD avea, la sfarsitul lunii septembrie, 2,6 milioane de clienti. BRD a emis peste 2,3 milioane de carduri si opereaza o retea de aproape 900 de unitati, peste 1.400 ATM-uri si peste 16.000 de POS-uri.
 
Publicat la : 2008-11-05
 
Stiri Financiar Bancare
 
EUR 4.1208 0.5064
USD 2.8347 0.554
CHF 3.2484 0.9628

Valorile sunt afisate la
Cursul BNR al zilei.
 
Curs valutar banci
 
Convertor Valutar BNRLa cursul din 2011-05-06

 
 
Convertor Valutar Banci

 
 
Email: